+31(0)6-51747103 - info@ergo-vision.nl

Het team

teamfoto

Ons team van Ergotherapiepraktijk Ergovision bestaat uit drie enthousiaste, allround ergotherapeuten met hun eigen specialisaties.

Wij stellen ons graag aan u voor:

Ineke Anthonio

pf ineke

E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T. 06-51747103

Aanwezig op dinsdagmiddag, woensdag, donderdag en vrijdag

Na mijn afstuderen en behalen van mijn diploma ergotherapie heb ik op verschillende plaatsen gewerkt. Zo heb ik bij de gemeente gewerkt als WMO consulent en binnen een verpleeghuissetting. Sinds 2005 ben ik praktijkeigenaar van ergotherapiepraktijk Ergovision. Door mijn werkervaring en privé omstandigheden heb ik een voorliefde ontwikkeld voor het werken met ouderen met complexe problematiek en vraagstellingen. Een moeilijke vraag zie ik als een uitdaging. Het leuke aan mijn vak vind ik dat ik cliënten mag ondersteunen en adviseren bij het behouden van de eigen regie in het dagelijks leven.

Mijn specialisaties zijn:

  • Behandeling van reumatische aandoeningen
  • ParkinsonNet Therapeut; door een gevolgde scholing en samenwerking met Orbis Medisch Centrum, ben ik gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met de ziekte van parkinson of parkinsonisme ().
  • Complexe ouderenzorg; multidisciplinaire zorg voor ouderen in samenwerking met de huisarts, fysiotherapeut, logopedist en ergotherapeut.
  • Behandeling van centraal neurologische aandoeningen; CVA, MS, Parkinson en dementie.

Rachelle Lemmens

E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.pf rachelle

T. 06-53795031

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Mijn specialisaties zijn:

  • Revalidatie
  • Oncologie
  • Complexe ouderenzorg

Sinds maart 2015 ben ik werkzaam bij Ergotherapiepraktijk Ergovision. Tijdens mijn stages en werk heb ik mij voornamelijk gericht op de revalidatie en de eerste lijn. Hier heb ik gewerkt met de doelgroep volwassenen/ouderen. Het werken in de volwassen- en ouderenzorg heeft ook altijd mijn voorkeur gehad.

Zelf vind ik het belangrijk om me te blijven ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. In 2015 heb ik een opleiding gericht op ergotherapie en oncologie gevolgd. Verder blijf ik altijd zoeken naar mogelijke nieuwe samenwerkingsverbanden, dit om de zorg te optimaliseren.

Het werken in een eerstelijns setting maakt voor mij iedere dag variërend. Iedere dag is een dag vol uitdaging en nieuwe vragen. Mijn visie is dat er voor ieder “probleem” een passende oplossing is. Ik streef ernaar om in iedere situatie deze passende oplossing dan ook te vinden samen met de cliënt. Ik verheug me op de nieuwe vragen en om samen te zoeken naar een oplossing, tot snel!

Vera Bekkers

Telefoonnummer: 06-12783295

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanwezig op maandag en vrijdag.

Sinds februari 2018 ben ik werkzaam als ergotherapeut bij Ergotherapiepraktijk Ergovision. Tijdens mijn stage bij Revalidatiecentrum Blixembosch  gedurende de opleiding Ergotherapie, heb ik geleerd cliënten met chronische pijn- en vermoeidheidsklachten, reumatische aandoeningen en letsel na ongelukken te behandelen met behulp van belasting/belastbaarheid, het plannen van dagelijkse activiteiten en het toepassen van gewrichts-beschermende principes. Werken met deze doelgroepen en behandelmethoden vind ik een grote uitdaging!

Momenteel volg ik het parttime masterprogramma ‘Health Education and Promotion’ aan de Universiteit van Maastricht om mijn kennis en vaardigheden te verbreden. Daarnaast hoop ik in de toekomst diverse cursussen in er ergotherapie te kunnen volgen om mij ook hierin verder te ontwikkelen.

Ik zie er uitdaging in om mensen te leren voorzien in zelfverzorging en te ondersteunen in het hebben van een haalbare en zinvolle invulling van het dagelijks leven. Als ergotherapeut kan ik hierin optimale ondersteuning bieden middels coaching, advisering en samenwerking met andere disciplines.